De rijschool in Den Bosch en omstreken

Heb je een vraag? Bel 06-42142499

Stuur een e-mail

info@rijschoolthomassen.nl

Beoordelingen

Beoordeeld met een 9.2

Tarieven rijlessen

Wat kosten rijlessen? Hoeveel rijlessen heb ik nodig? Wat is het gemiddeld aantal rijlessen?
Het zijn veelgehoorde vragen als het over het halen van het rijbewijs gaat. Rijschool Thomassen hanteert aantrekkelijke tarieven, zodat je voor een voordelige prijs je rijbewijs haalt. Naast het volgen van losse rijlessen kun je ook een pakket afnemen, waarbij je een fijne korting ontvangt.

Pakketten autorijlessen

Pakket A

Valt jouw keuze op pakket A, dan neem je vijfentwintig rijlessen af. Ook bevat dit pakket een tussentijdse toets waarmee je door de extra voorbereiding jouw slagingskans met 20% verhoogt. Het rijexamen zelf is ook inbegrepen.

Pakket B

Pakket B is het meest gekozen pakket. Met vijfendertig lessen en de tussentijdse toets word jij op een professionele manier voorbereid op het praktijkexamen; dat ook bij dit pakket in de prijs is inbegrepen.

Pakket C

Wil je graag net wat meer rijervaring opdoen voordat je op examen gaat? Zodat jij je zelfverzekerder voelt en in alle kalmte op rijexamen kunt? Met pakket C ontvang je vijfenveertig rijlessen. De tussentijdse toets en je deelname aan het praktijkexamen zijn inbegrepen.

Rijexamen halen Den Bosch, Rijschool Rosmalen, Rijschool, Roy Thomassen

Aantal autorijlessen

Het gemiddelde aantal rijlessen – voor iemand die nog geen rijervaring heeft – ligt op veertig uur. Wil je weten hoeveel lessen jij naar verwachting nodig hebt? Tijdens een proefles beoordeel ik graag je huidige rijvaardigheid en geef je een advies op maat.

Een proefles kost net als een losse rijles € 55,-. Besluit je na de les om voor pakket A, B of C te kiezen dan is de proefles helemaal gratis.

Tussentijdse toets en het faalangstexamen

De kosten voor de tussentijdse toets bedragen: € 210,-
De kosten voor het praktijkexamen bedragen € 299,-
De kosten voor het faalangstexamen bedragen: € 350,-

Losse rijlessen

Wil je graag losse rijlessen volgen, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je lest of heb je al enige rijervaring? Dan is het nemen van losse rijlessen een optie.

Voor een losse autorijles betaal je € 60,- per uur. Je betaalt telkens per keer en kunt hierna zelf bepalen wanneer jij jouw volgende afspraak inplant. Tijdens het rijlessen bespreken we je vooruitgang en wanneer je er klaar voor bent, vragen we jouw rijexamen aan.

Eerst een proefles volgen? Dat kan.

Inplannen rijlessen

De rijlessen worden in overleg ingepland. Of jij nu één of drie keer in de week wilt lessen; alles behoort tot de mogelijkheden. De pakketten hebben een geldigheidsduur van één jaar.

Meer informatie tarieven rijlessen

Wil je graag meer weten over het volgen van rijlessen? Of heb je een vraag over de tarieven? Neem telefonisch contact met me op of stuur me een bericht via WhatsApp of via het contactformulier. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Rijschool Thomassen
Maak een afspraak