De rijschool in Den Bosch en omstreken

Heb je een vraag? Bel 06-42142499

Stuur een e-mail

info@rijschoolthomassen.nl

Beoordelingen

Beoordeeld met een 9.2

Rijlessen

Wil jij graag rijlessen in de omgeving van Den Bosch volgen? Bij Rijschool Thomassen word je op een persoonlijke en professionele manier begeleid, zodat je na het behalen van je rijbewijs zelfverzekerd en veilig de weg opgaat.
N

Eén en dezelfde instructeur

N

Professionele en eerlijke begeleiding

N

Kies voor losse lessen of een voordeelpakket

N

Plan je autorijles overdag, in de avond of op zaterdag in

N

Boek een proefles en krijg een advies op maat

Rijlessen in Den Bosch

Woon je in Den Bosch, Rosmalen, Vught of omgeving? Rijschool Thomassen is dan dé rijschool voor het behalen van je rijbewijs.

Doordat je tijdens de rijlessen altijd door dezelfde rijinstructeur wordt begeleid, krijg je de persoonlijke aandacht die jij als nieuwe chauffeur verdient. Wanneer je wilt starten met het nemen van rijlessen kom je er snel achter dat er veel rijscholen in de regio aanwezig zijn. Omdat je met de instructeur veel tijd doorbrengt en graag in één keer wilt slagen voor je rijbewijs, is het slim om voor een ervaren instructeur te kiezen waarmee het klikt. Zo voel jij je tijdens de lessen op je gemak en kan je er het maximale uithalen.

Zou je graag een proefles inplannen? Dat kan!

Rijschool Den Bosch, Rijlessen Den Bosch

Starten met rijlessen

Beginnen met rijlessen; het is een grote – en soms spannende – stap.

Ben je net achttien geworden en wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen?
Heb je na jarenlang twijfelen, besloten om het toch te gaan doen?
Heb je in het verleden rijlessen gevolgd, maar het niet afgemaakt omdat je last had van faalangst?

Wat de reden ook is, bij Rijschool Thomassen word je op een professionele, geduldige en eerlijke manier klaargestoomd voor jouw rijexamen, zodat jij met vlag en wimpel slaagt.

Wanneer je bijna klaar bent voor het rijexamen is het tijd voor de tussentijdse toets (TTT). Met deze toets verhoog je het slagingspercentage aanzienlijk, omdat jij hierna precies weet wat je te wachten staat. Ook krijg je van de examinator te horen wat de aandachtspunten zijn.

Kosten rijlessen

Flexibiliteit, dat bied ik mijn cursisten graag. Om deze reden kun je bij Rijschool Thomassen zowel losse rijlessen als een pakket afnemen. Met de pakketten ontvang jij een interessante korting en in pakket A, B en C zijn ook de TTT (tussentijdse toets) en het praktijkexamen inbegrepen. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. Een fijne gedachte.

Kies je ervoor om je rijlessen los af te nemen? De kosten voor een rijles van 60 minuten bedragen € 55,-. Wanneer je niet weet voor welke pakket je wilt kiezen, kunnen we een proefles inplannen. Besluit je na de proefles om een pakket af te nemen, dan is de proefles volledig gratis.

Rijexamen halen Den Bosch, Rijschool Rosmalen, Rijschool, Roy Thomassen

Tussentijdse toets (TTT)

Tijdens de tussentijdse toets maak je door middel van een oefenexamen kennis met het CBR. Na het afronden van dit oefenexamen krijg je feedback van de examinator, waardoor je hierna precies weet wat de verbeterpunten zijn. Blijkt tijdens de tussentijdse toets dat je de bijzondere verrichten correct uitvoert? Dan kan je er tijdens het praktijkexamen zelfs vrijstelling voor krijgen.

Dankzij jouw deelname aan de tussentijdse toets weet jij precies wat je kunt verwachten tijdens het praktijkexamen. Hierdoor ga je er zelfverzekerder naartoe en hebt minder last van een zenuwachtig gevoel. De TTT zit in pakket A. B en C inbegrepen. Het verhoogt het slagingspercentage met maar liefst 20%.

Het faalangstexamen

Heb je last van faalangst? Tijdens een faalangstexamen houdt de examinator er rekening mee. Zo heb je meer tijd om je zenuwen te laten bedaren. Voel je dat het even niet gaat? Je mag tijdens het examen één pauzemoment inlassen. Tijdens de rijlessen ga ik op dezelfde manier te werk. Ik geef je de ruimte waardoor je op jouw eigen tempo het autorijden onder de knie krijgt. Er is geen sprake van druk; de focus ligt op het vergroten van je zelfvertrouwen, zodat jij op een zelfverzekerde manier aan het verkeer kunt deelnemen.

Meer informatie

Wil jij graag rijlessen volgen in de regio Den Bosch? Of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op. Dat kan telefonisch, via WhatsApp of via het contactformulier. Ik vertel je met veel enthousiasme graag meer over de mogelijkheden.

Rijschool Den Bosch, Rijlessen Den Bosch
Rijschool Thomassen
Maak een afspraak