De rijschool in Den Bosch en omstreken

Heb je een vraag? Bel 06-42142499

Stuur een e-mail

info@rijschoolthomassen.nl

Beoordelingen

Beoordeeld met een 9.2

Over Rijschool Thomassen

Kies je ervoor om bij rijschool Thomassen rijlessen te volgen, dan kies je voor kwaliteit. Roy Thomassen heeft dankzij zijn jarenlange ervaring alle kennis in huis om jou op een persoonlijke en professionele manier te begeleiden, zodat jij vol zelfvertrouwen het rijexamen haalt. Flexibiliteit en geduld zijn hierbij ontzettend belangrijk. Stapsgewijs leer je het autorijden beheersen waardoor je als een zelfverzekerde en goede chauffeur veilig de weg opgaat.

Wil je graag kennismaken? Neem dan contact op.

Roy Thomassen

Het gezicht achter rijschool Thomassen is Roy Thomassen. Zelf kan hij zijn autorijlessen nog ontzettend goed herinneren. Hij had een goede klik met de rijinstructeur en vond het leren autorijden erg leuk, waardoor hij er iedere keer met veel plezier aan deelnam. Het onderweg zijn en nieuwe mensen leren kennen, leek hem fantastisch en ook in auto’s heeft hij altijd veel interesse gehad. De stap om de opleiding tot rijinstructeur te volgen, was voor hem dan ook een logische keus.

Na zes jaar voor een franchise autorijschool te hebben gewerkt, besloot Roy dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en zette zijn eigen onderneming op. Rijschool Thomassen werd een feit.

Waarom Rijschool Thomassen

N

De rijschool in Den Bosch, Rosmalen, Vught en omstreken

N

Eén en dezelfde instructeur die jou persoonlijk begeleidt

N

Professioneel en ervaren: geduld en eerlijkheid staan hierbij centraal

N

Rijlessen voor een aantrekkelijk tarief

N

Ontvang bij afname van pakket A, B of C een gratis proefles

Rijschool Den Bosch, Rijlessen Den Bosch

Rijlessen in Den Bosch en omstreken

De inhoud van de rijlessen hangt volledig van jouw niveau af. De eerste lessen leggen we de focus op het leren beheersen van het voertuig. Hierbij wordt onder andere het vlot wegrijden en (terug)schakelen eigen gemaakt. Het veilig en zelfstandig deelnemen aan het verkeer en correct uitvoeren van de bijzondere verrichtingen volgen hierna. Stap voor stap, op jouw eigen tempo, ga je een niveau omhoog. Op deze manier bouw je jouw zelfvertrouwen op en word je een veilige en zelfverzekerde chauffeur.

Voorbeelden van bijzondere verrichtingen die aan bod komen tijdens het volgen van rijlessen: hellingproef, fileparkeren, keren door middel van een halve draai, keren door middel van drie keer steken en achteruitrijden in een rechte lijn of aangegeven bocht. Raak je al in paniek bij het lezen van deze handelingen? Niet nodig. Samen zorgen we ervoor dat jij ze tot in de puntjes beheerst.

Meer informatie rijschool Thomassen

Wil je graag meer weten over het volgen van rijlessen in Den Bosch en omstreken? Of direct een proefles inplannen. Neem telefonisch, via WhatsApp of via het contactformulier contact met me op.

Rijexamen halen Den Bosch, Rijschool Rosmalen, Rijschool, Roy Thomassen
Rijschool Thomassen
Maak een afspraak